miércoles, 2 de enero de 2008

Llamazares for president

En referencia a la encuesta (a vuestra derecha). ¿Quién dice que Carod Rovira no podría gobernar a toda España? A mí tampoco me importaría tanto. Bueno, si queréis opinar podéis dejar un comentario aquí. Quizá echéis en falta alguna opciones políticas, pero es que esta es una encuesta decente. Aunque siempre os podéis quejar con derecho y dejar un comentario, o insultar directamente.

3 comentarios:

Sendra dijo...

Hola Roberto! Moltes felictats pel teu nou blog! Estic segur que serà infinitament més interessant que els de comunicació i educació, que són soporífers.

El primer que he vist al entrar al blog ha estat l'enquesta totalment neutra que has posat. Tant de bo les eleccions estiguessin entre aquests tres personatges i l'àguila imperial no tragués el cap per darrera. Tot i que jo no he esccollit Gaspar Llamazares (i per tant, tenint en compte com van les votacions, està clar a qi he votat XD), he vist al teu nick de MSN una frase d'ell divertida, però ben certa: "Cría obispos y te sacarán los ojos". El mateix passaria si canviéssim obispos per prínceps, o per fatxes.

Avui al telenotícies he vist que l'Església havia titllat la política del PSOE d'aquests temps com a radicalment laïca, i els tios ho deien com una cosa dolenta! Precisament aquesta radicalitat en el laïcisme farà que al final, tot i com són de tristos els polítics, acabem anant a votar a algú dels tres personatges que tens a l'enquesta.

Apa, moltíssima sort i sigues feliç!!!

Sabrina Martínez dijo...

Referente a la encuesta que publica Roberto, me parece muy interesante dado el momento en que nos encontramos. A su vez, recuerdo lo que hablamos en comunicación política referente al nuevo modelo de política.
Roberto centra las respuestas en personajes concretos, pero tal vez haya personas que se decanten por un partido y no por su candidato. Hoy, que avanzamos hacia la personalización de la política, es difícil diferenciar al candidato del partido, porque éste primero es la imagen del segundo cuyo éxito o fracaso recae en la imagen de una persona más que en unas ideas.
Para mí, es difícil elegir a alguien, porque además estoy bastante descontenta de la realidad política, así como de la cultura política, que existe hoy por hoy en mi contexto más próximo (aunque en realidad a nivel internacional tampoco me gustan como funcionan las cosas).

roberto_br dijo...

Rubert! pompadre! hermano! tocallo!


Doncs sí, el panorama polític està molt malament. I per exemple a catalunya amb lo del rodalíes hi ha hagut més problemes que sovint; a això fa referencia tb la Sabrina. Però l'últim que s'ha de perdre és l'esperança. A Espanya la política es bastant una merda, ho sento xl llenguate, i a Catalunya bastant el mateix, això pel que fa a l'estil de fer polítca. A Espanya es pitjor xls contiguts perquè hi ha molt de espanyolisme, y ranci-catolicisme y neofascisme. Creo q no me qudo corto. A Catalunya, crec que les formes tb s'estan assemblant bastant, encara q per sort els contginguts encara son una mica diferents, segurament és el preu a pagar per tenir la dreta a l'oposició.

I responent a la Sabri, doncs dir q també estic molt d'acord amb el que diu. I que m'ha sorprès! perque no n'era conscient de que al posar tres candidat líders estava afavorint aquesta cultura del lideratge versus la d la ideología. Xo tinc la esperança de que no, encara que siguin persones és important que votem pel que representen, y pel que faran a la pràctica -sovint difícil de saber- no per la imatge-show q se'ls asocïi.

Y bueno, iba a decir algo de qué pena que no haya mujeres candidatas y elogiar a la presidenta finlandesa Tarja Halonen q nunca está mal. Pero lo dejo para pronto!